Ellas Hjältar

Ellas hjältar startsida

Ellas helte – stolt samarbejde med Buildahome

Hos Buildahome er vi stolte af vores mangeårige partnerskab med non-profit organisationen Ellas Hjältar. Ellas Hjältar er en fantastisk organisation dedikeret til at hjælpe familier med alvorligt syge børn, både før, under og efter deres sygdom. Deres arbejde har berørt mange liv og har inspireret os hos Buildahome til at hjælpe dem på enhver måde, vi kan.

Da vi først begyndte at arbejde med Ellas Hjältar, var vores vigtigste opgave at hjælpe med at udvikle en informativ hjemmeside, der ville fortælle deres historie. Vores mål var at hjælpe organisationen med at nå ud til flere mennesker, så vi arbejdede hårdt på at skabe et moderne og brugervenligt websted, der kunne appellere til et bredt publikum. Vores fokus var på at udvikle et websted, der ville være let at navigere med klar information om deres velgørende arbejde, og hvordan folk kunne støtte deres sag.

Over tid har hjemmesiden udviklet sig til meget mere end blot en informativ platform. Buildahome har hjulpet med at udvikle Ellas Hjältars egen platform for direkte debiteringsløsninger, der giver supportere mulighed for nemt at blive direkte debiteringsmedlemmer uden at udfylde en formular. Vi har også hjulpet med webdesign, e-mail og hosting, hvilket gør det muligt for organisationen at fokusere på det vigtige velgørende arbejde, de udfører.

Gennem vores samarbejde med Ellas Hjältar har vi lært meget om, hvad det kræver at drive en succesfuld non-profit organisation. Vi har været vidne til dedikationen og det hårde arbejde fra organisationens frivillige og medarbejdere, hvilket har været virkelig inspirerende. Vi er taknemmelige for muligheden for på vores egen måde at bidrage til at støtte organisationens vigtige arbejde.

Vi håber og tror på, at vores indsats har gjort en reel forskel for Ellas Hjältar og de familier, de støtter. Vi er stolte over at have haft mulighed for at arbejde med denne organisation, der gør en så betydelig indflydelse i samfundet. Vi ser også frem til at fortsætte vores arbejde med at nå ud til endnu flere helte, der ønsker at støtte denne vidunderlige organisation.

Se projektet live her: https://www.ellashjaltar.se/

 

Ønsker du at komme i kontakt med os, kan du ringe, maile eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig

Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Fortrolighedspolitik og Vilkår for brug gælder.

Sådan arbejder vi side
En god idé er grundlaget for at finde løsninger på dine udfordringer.
Vi gennemgår trinene sammen
Bolla idéer med os
Design & Koncept
Udveckling
Lancering
Administration
Succes
Referencer 13
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Koloni
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Edgy Veggie logga
Edgy Veggie
Vi har haft Buildahome i 3 år nu. De har hjulpet os med at øge trafikken på vores hjemmeside med over 400%.
- Kullens trafikskola