B2B til små, mellemstore og store virksomheder med en fremragende e-handelsplatform.

ByCloetta startsida på dator

B2B til små, mellemstore og store virksomheder med en fremragende e-handelsplatform.

Buildahome webbureau er førende inden for webdesign og udvikling. Vi er utroligt stolte af vores succesfulde samarbejde med ByCloetta om deres seneste projekt. Sammen har vi skabt et nyt og unikt design og udviklet en effektiv B2B e-handelsplatform til ByCloetta.

Projektet begyndte med en vision om at gøre det nemt for ByCloettas kunder at bestille produkter til deres butikker og virksomheder. Det krævede gennemtænkt design og højtydende udvikling at skabe en brugervenlig og effektiv platform for kunderne. Derfor indkaldte vi vores team af erfarne og kreative eksperter, herunder en Senior Art Designer og en Senior Developer, for at sikre, at vi ville levere et websted af høj kvalitet, der overstiger forventningerne.

Det første skridt var at forstå ByCloettas brand, deres kunders behov og de specifikke krav til en vellykket B2B e-handelsplatform. Vi lyttede og arbejdede sammen med ByCloetta for at identificere nøglefunktioner og brugerstrømme, der var nødvendige for at skabe en jævn og intuitiv købsoplevelse. Vores Senior Art Designer skabte et visuelt tiltalende design, der repræsenterer ByCloettas brand, samtidig med at kunderne lokkes til at udforske og shoppe på platformen.

Vores seniorudvikler var ansvarlig for udviklingsprocessen og brugte de nyeste teknologier til at opbygge en robust og skalerbar e-handelsplatform. Ydeevne og kvalitet er vores topprioriteter, og vi investerede meget tid og ressourcer i at optimere sidehastighed, sikkerhed og brugeroplevelse. Gennem vores kompetente medarbejdere skabte vi en platform, der er hurtig, sikker og pålidelig.

For at sikre, at ByCloettas krav og præferencer blev opfyldt, afholdt vi regelmæssige møder og feedbacksessioner. Dette var for at sikre, at projektet skred frem som planlagt, med mulighed for at foretage justeringer eller forbedringer baseret på deres feedback.

Nu hvor platformen er live, er vi stolte af at have bidraget til ByCloettas succes på det digitale marked. Vi tror på, at den nye B2B e-handelsplatform vil gavne deres salgsvolumen og give en smidig og effektiv købsoplevelse for deres kunder. Vi er taknemmelige for muligheden for at have arbejdet sammen med ByCloetta på dette spændende projekt og ser frem til flere fremtidige samarbejder.

Se live-projektet her: https://bycloetta.se/

 

Ønsker du at komme i kontakt med os, kan du ringe, maile eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig

Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Fortrolighedspolitik og Vilkår for brug gælder.

Sådan arbejder vi side
En god idé er grundlaget for at finde løsninger på dine udfordringer.
Vi gennemgår trinene sammen
Bolla idéer med os
Design & Koncept
Udveckling
Lancering
Administration
Succes
Referencer 13
Colony logga
Koloni
Ellas hjältar
Ellas helte
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
CafeGo
Cafégo
Enkle og smidige at have med at gøre! Kvalitet og professionelle. Thumbs up!
- Byfy