Colony

Colony startsida på dator och mobil

En slank, stilfuld og virkningsfuld grænseflade blev skabt for at gøre et indbydende indtryk på Colonys hjemmeside.

Colony er et finsk firma med speciale i udlejning af kontorlokaler til virksomheder og iværksættere. Colony tilbyder moderne, fleksible og inspirerende arbejdsmiljøer, der understøtter forretningssucces. I udviklingen af Colonys nye hjemmeside var det vigtigt, at hjemmesiden ikke kun var funktionel, men også visuelt tiltalende og brugervenlig. Thomas, der var ansvarlig for designet, begyndte med at dykke dybt ned i Colonys brand og vision. Han lyttede til virksomhedens behov og ønsker og udarbejdede derefter flere designkoncepter, der formidlede deres vision klart og kreativt. Hvert designelement, fra logoet til farverne og skrifttyperne, blev udviklet fra bunden for at afspejle Colonys brand og dets målgruppe.

Da designet var færdigt, begyndte arbejdet med at udvikle hjemmesiden baseret på det brugerdefinerede design. Det var afgørende at skabe et websted, der var brugervenligt og let at navigere af potentielle kunder. Fokus var på et minimalistisk og luftigt design, der gjorde det muligt for besøgende hurtigt at finde det, de ledte efter.

Thomas og udviklingsteamet arbejdede på at skabe et responsivt design, der fungerede godt på både desktop og mobil.

Efter dedikeret og målrettet arbejde fra designteamet og udviklingsteamet blev hjemmesiden lanceret med stor succes. Besøgende på hjemmesiden kan nu nemt finde information om virksomheden, deres kontorlokaler, booke besøg og læse om virksomhedens værdier og vision. Websitet blev et effektivt værktøj til at tiltrække nye kunder og muliggøre en bedre kundeoplevelse for eksisterende kunder.

Hos Buildahome Ab er vi meget stolte over at have været en del af dette projekt og ser frem til det fortsatte samarbejde med Colony.

 

Se projektet live här: https://colonytoimitilat.fi/

 

Ønsker du at komme i kontakt med os, kan du ringe, maile eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig

Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Fortrolighedspolitik og Vilkår for brug gælder.

Sådan arbejder vi side
En god idé er grundlaget for at finde løsninger på dine udfordringer.
Vi gennemgår trinene sammen
Bolla idéer med os
Design & Koncept
Udveckling
Lancering
Administration
Succes
Referencer 13
ByCloetta logga
ByCloetta
Ellas hjältar
Ellas helte
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
CafeGo
Cafégo
Meget tilfredse med vores oplevelse hos Buildahome. God service og resultat.
- Sweclinic