Tjenester 22
Webudvikling – Hvilke websprog og platforme arbejder vi med?

Webudvikling involverer brugen af forskellige teknologier og værktøjer til at oprette og vedligeholde et velfungerende websted eller webapplikation. Websprog som HTML, CSS, JavaScript og forskellige rammer og biblioteker bruges til at håndtere serverkommunikation,

databasestyring og andre funktioner. Mere information om de forskellige platforme, vi arbejder med for at oprette websteder, kan findes nedenfor.

  • Hjemmeside
  • WordPress
  • Umbraco
  • Shopify
  • Optimeret (Episerver)
  • E-handel
  • Laravel

Laravel – et progressivt PHP-rammeverk, der giver værktøjer og ressourcer til webudviklere til at opbygge moderne PHP-webapplikationer af forskellige typer

Laravel er et populært open-source PHP-web-rammefunktion, der bruges til at udvikle webapplikationer. Det tilbyder en ren og elegant syntaks sammen med forskellige værktøjer og funktioner, hvilket gør det lettere for udviklere at opbygge robuste og skalerbare webapplikationer. Takket være PHP’s skalerbare natur og Laravel’s indbyggede support til hurtige, distribuerede cache-systemer som Redis, er horisontal skalering med Laravel en leg. Faktisk er Laravel-applikationer blevet skaleret enkelt for at håndtere hundredvis af millioner af forespørgsler om måneden.

Vi skaber hjemmesider fra bunden – fra idé til virkelighed!
Hvad kan vi gøre for jeres hjemmeside?

Med Laravel kan vi opbygge en skalerbar applikation baseret på PHP-sproget. Hvis du leder efter at opbygge noget mere avanceret, er Laravel et godt valg som et brugervenligt open source-rammefunktion til at opbygge moderne webapplikationer i stor skala. Lige ud af kassen giver det mange funktioner som Eloquent ORM, Blade-templatemotor, middleware, routing, Artisan CLI og mange flere.

Hvilke løsninger findes der?
Syntax og struktur

Laravel tilbyder en klar og letforståelig kodestruktur, hvilket gør udviklingen og vedligeholdelsen af webapplikationer lettere.

Funktioner og værktøjer

Laravel leveres med et omfattende udvalg af indbyggede funktioner og værktøjer, der gør det nemt at håndtere autentificering, databaseoperationer, routing og meget mere.

Kraftfuld ORM (Object-Relational Mapping):

Med Eloquent ORM kan udviklere nemt arbejde med database modeller og udføre almindelige CRUD-operationer uden at skulle skrive meget kode.

Aktivt og støttende community

Laravel har et stort og engageret community af udviklere, der konstant bidrager med nye pakker, ressourcer og support, hvilket gør det nemt at få hjælp og holde sig opdateret med den seneste udvikling.

 

Ønsker du at komme i kontakt med os, kan du ringe, maile eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig

Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Fortrolighedspolitik og Vilkår for brug gælder.

Referencer 14
ByCloetta logga
ByCloetta
Colony logga
Koloni
Ellas hjältar
Ellas helte
Soeco logga och bakgrundsbild
Soeco
Enkle og smidige at have med at gøre! Kvalitet og professionelle. Thumbs up!
- Byfy