Tilbage til listen
Digital Ordliste

Google My Business

Google My Business (GMB) er et gratis værktøj, som tillader virksomheder at administrere deres online tilstedeværelse på Google, herunder Søgning og Maps. Ved at verificere og redigere din virksomhedsinformation kan du hjælpe kunder med at finde dig, fortælle din historie til dem og holde dem opdateret om dit firma.
Kontakt side

Lås op for fordelene ved Google My Business

GMB (Google My Business) tilbyder en række funktioner, som markant kan forbedre din virksomheds synlighed og interaktivitet online.

Forbedret lokal SEO

GMB er afgørende for lokal SEO. Ved at liste din virksomhed korrekt øger du dens chancer for at blive vist i lokale søgeresultater og på Google Maps, når potentielle kunder søger efter relaterede produkter eller tjenester i dit område. Denne synlighed er afgørende for at tiltrække lokal trafik og forespørgsler.

Direkte kommunikation med kunder

Med GMB kan virksomheder opdatere, promovere og annoncere begivenheder direkte på deres Google-oplysninger. Denne realtidskommunikation holder dine kunder informeret om nyheder, særlige tilbud og kommende begivenheder, hvilket øger kundens engagement.

Optimer din profil

For at udnytte GMB fuldt ud er det vigtigt at optimere din profil med omfattende og opdateret information.

Bekræft din virksomhed

Bekræftelse er det første skridt til at sikre, at din virksomhed vises i Google Søgning og Maps. Følg Googles bekræftelsesproces for at bekræfte din virksomheds placering og ægthed, hvilket kan gøres via postkort, telefon eller e-mail, afhængigt af din virksomhedstype.

Giv korrekt og omfattende information

Udfyld alle dele af din GMB-profil, herunder åbningstider, kontaktoplysninger, beskrivelse og kategorier, der korrekt repræsenterer din virksomhed. Høj kvalitet billeder og en virtuel rundvisning kan også markant forbedre tiltrækningskraften af din profil.

Indsamle og svare på anmeldelser

Opfordr tilfredse kunder til at skrive positive anmeldelser og sørg for at svare på alle anmeldelser, både gode og dårlige. Denne interaktion viser ikke kun, at du værdsætter kundens feedback, men kan også forbedre din virksomheds synlighed og appel.

Engager din målgruppe

GMB tilbyder forskellige måder at interagere direkte med dine kunder og fællesskab.

Brug indlæg til at dele opdateringer

Læg regelmæssigt opdateringer, tilbud, nyheder og begivenheder op for at holde din målgruppe engageret og informeret. Disse indlæg vises direkte i dine virksomhedsoplysninger på Google Søgning og Maps og tilbyder en direkte kommunikationslinje med potentielle kunder.

Besvar spørgsmål

Med GMB kan brugere stille spørgsmål direkte på dine virksomhedsoplysninger. Besvar disse spørgsmål hurtigt og præcist for at give værdifuld information og vise kundeservice.

Brug beskeder

Aktivér beskedfunktionen på GMB for at lade kunder sende beskeder direkte fra dine virksomhedsoplysninger. Denne funktion kan være en effektiv måde at forbedre kundeservice og engagement.

Afslutning

Google My Business er et uundværligt værktøj for virksomheder, der ønsker at forbedre deres online tilstedeværelse og nå deres kunder mere effektivt. Ved at optimere din GMB-profil, engagere dig med kunder gennem indlæg og anmeldelser og bruge platformens kommunikationsfunktioner kan du markant forbedre din lokale SEO, online synlighed og kundeinteraktion.