Tilbage til listen
Digital Ordliste

Hotjar

Hotjar er et kraftfuldt værktøj til at analysere websidens ydeevne og brugeradfærd. Det kombinerer varmekort, sessionsoptagelser og spørgeskemaer for at give dig indsigt i, hvordan besøgende interagerer med din webside, hvilket hjælper med at identificere områder til forbedringer og forbedre brugeroplevelsen.
Kontakt side

Varmekort

Varmekort er en kernefunktion i Hotjar, og tilbyder en farvekodet visuel repræsentation af, hvordan brugere interagerer med din webside. Dette intuitive visualiseringsværktøj fremhæver områder med høj engagement og friktionspunkter, så du hurtigt kan forstå, hvad der tiltrækker opmærksomhed, og hvad der går ubemærket hen.

Forstå klik, rulninger og svævninger

Ved at analysere, hvor brugere klikker, hvor langt de ruller, og hvor deres markører svæver, giver varmekort dig et klart billede af brugernes prioriteter og interesser. Denne indsigt er uvurderlig for at optimere sidelayouter, forbedre indholdsplacering og sikre, at nøgleinformation er både tilgængelig og engagerende.

Sessionsoptagelser

Sessionsoptagelser er som et vindue til brugerens faktiske oplevelse på din webside, og tilbyder en afspilningsfunktion, der viser præcis, hvordan besøgende navigerer gennem dine sider.

Identificer brugervenlighedsproblemer

At se på interaktioner i realtid hjælper med at identificere brugervenlighedsproblemer, såsom forvirrende navigation eller elementer, der ikke reagerer. Dette direkte observationsværktøj er afgørende for at træffe datadrevne beslutninger for at effektivisere brugerrejsen og forbedre websides funktionalitet.

Indsamling af direkte feedback

Hotjar går videre end observationsanalyse ved at integrere interaktive værktøjer som undersøgelser for at indsamle direkte feedback fra brugere. Denne funktion bygger bro mellem kvantitative data og kvalitative indsigter, hvilket muliggør en dybere forståelse af brugernes behov og præferencer.

Skræddersyede spørgsmål for målrettede indsigter

Ved at skabe specifikke spørgsmål kan du indsamle feedback om forskellige aspekter af brugeroplevelsen, fra generel tilfredshed til forslag til forbedringer. Denne direkte kommunikationslinje med dit publikum er afgørende for at tilpasse din websides tilbud med brugernes forventninger og præferencer.

Konklusion

Hotjar tilbyder et sæt værktøjer, der er vigtige for alle virksomheder eller websideejere, der ønsker at optimere deres online tilstedeværelse. Ved at kombinere varmekort, sessionsoptagelser og undersøgelser giver Hotjar et omfattende billede af brugeradfærd, hvilket muliggør målrettede forbedringer, der forbedrer den overordnede brugeroplevelse. Uanset om du ønsker at øge konverteringer, øge engagementet eller blot gøre din webside mere brugervenlig, udstyrer Hotjar dig med de indsigter, der er nødvendige for at træffe velinformerede beslutninger og drive din websides succes.