Tilbage til listen

En tilpasset hjemmeside: Vores samarbejde med Soeco

Buildahome möter Soeco

Samarbejdet startede allerede i 2021, da Soeco kontormøbler AB (herefter Soeco) ønskede hjælp til at designe deres hjemmeside. Baseret på de krav, der var til stede på det tidspunkt, skabte Buildahome en simpel hjemmeside, der fungerede som et “showroom” for deres premiumprodukter og specialfremstillede møbler til virksomheder. Soeco er siden vokset hurtigt, og deres hjemmeside blev til sidst for lille til at rumme deres fremskridt og blev derfor omformet til en mere kundetilpasset løsning.

April 2023: En kundetilpasset omformning

I april 2023 blev et nyt projekt påbegyndt – en omformning af Soecos hjemmeside, som de kan vokse med. En kundeundersøgelse, som Soeco tidligere på året gennemførte, afslørede behovet for at gøre købsprocessen mere klar. I projektet er kundernes feedback blevet brugt som vejledning til at gøre hjemmesiden mere kundetilpasset.

Hjemmesiden vil derfor få en opdatering, en favoritfunktion, en blog/nyhedsside, blive flersproget (svensk og engelsk) og få forbedret søgefunktion. En udfordring i processen har været at gøre bestillingsprocessen mere tydelig, og til dette vil der blive skabt en animation, som vil være en vigtig del af hjemmesiden.

Soecos ønsker

Mathilda Sitar, marketingansvarlig hos Soeco, havde to vigtige ønsker til den nye hjemmeside:

  1. at sælge virksomhedens produkter
  2. at forklare, hvem de er

Soeco er ikke bare et varehus; de tilbyder premiumprodukter, herunder specialfremstillede kontormøbler til virksomheder. Dette skal afspejles på hjemmesiden og klargøres for besøgende.

Vurdering af samarbejdet

Under et kundebesøg udtrykte Teodor Svensson fra Soeco sin værdsættelse af samarbejdet og sagde, at begge parter er engagerede i at sikre, at slutresultatet bliver “top notch”, mens Mathilda bemærkede, at Buildahome virkelig forstår Soeco og deres aktiviteter, da de har arbejdet sammen tidligere.

Fredrik fra Buildahome understregede værdien af at få nye perspektiver og idéer udefra i et sådant projekt, hvilket alle hos Buildahome sætter pris på at bidrage til.

Læs mere om, hvordan Buildahome arbejder her.

Soeco: bæredygtighed og social agenda

Soeco kontormøbler AB blev grundlagt i 2012 og har nu omkring 50 medarbejdere. Deres rejse begyndte før bæredygtighed og genanvendelse blev en trend, med en passion for at renovere gamle møbler, så de kan genbruges.

Inden for virksomheden har Soeco en social agenda, hvor de ansætter personale med forskellige baggrunde og betingelser og donerer en del af deres indtægter til velgørenhed. Et af deres projekter er at bygge en skole i Uganda, hvilket viser deres engagement i at gøre en positiv forskel i verden.

Vi hos Buildahome ser frem til at præsentere den nye hjemmeside, som snart lanceres, og følge Soecos fortsatte succeser, som kun lige er begyndt.

Kontakt os

Email: [email protected]

Telefonnummer: 010-214 65 65

Besøg os på sociale medier og på nettet

LinkedIn

Instagram

Facebook

Web

buildahome.se

Læs andre blogindlæg

Lokalt linkbuilding: Strategier for 2024 og fremefter

Skab et professionelt logo

Buildahome og Youngster: En hjemmeside for unge, der ændrer spillereglerne

Tag din e-handel til næste niveau: Tænk Mobile First